По време на този 4-дневен компактен курс ще се фокусираме 95% върху практическото приложение (hands on) на най-честите терапевтични техники и диагностични процедури в ортопедичната медицина. Вие можете да комбинирате това със самостоятелна програма за обучение (self study program) чрез нашата с онлайн обучителна програма за клинично мислене (опция).

По време на тези 4 дни ще започнем с кратко въведение относно диагностичната стратегия в ортопедичната медицина. Ще научите основите на това как да интерпретирате резултатите от функционалното изследване (в крайниците).

Около 95% от времето, ще бъде в практически упражнения на различни техники от дълбоката транзверзална фрикция, палпация и манипулационни техники на горния и долния крайник и гръбначния стълб.

Както и интензивно практическо упражняване на всички основни процедури за функционално изследване, използвани в ортопедичната медицина, прилагани на крайниците и гръбначния стълб.

Не пропускайте тази уникална възможност и се регистрирайте сега за първия в България Re-Boost курс от 12-15.11.2019!

Вие сте лекар, физиотерапевт и имате интерес към мускулно-скелетната медицина и търсите ефективен, компактен и спестяващ време начин за да научите най-практичните аспекти на диагностиката и лечението на лезиите на меките тъкани на опорно-двигателния апарат? 

Познавате ли тези проблеми?

– Нямам много време да пътувам
– Не искам да прекарвам твърде много време извън семейството си
– Не искам да харча твърде много средства за курсове в чужбина, защото съм извън моята клиника или кабинет?

Има едно перфектно решение

Курсът Re-Boost представлява напълно нов начин за ефективно следдипломното обучение, практически курс (hands on), който можете да съчетаете с онлайн учебна програма (опция).

Само практически (hands on) курс

Получавате много интензивно 4-дневно практическо обучение, при което практикувате всички процедури за функционално изследване и терапия, които често се използват в ортопедичната медицина

Програмата покрива горния, долния крайник и целия гръбначен стълб

Ще получите ясен преглед на конкретните показания и клинични картини

Вече имате опит в ортопедичната медицина?

Знаете ли, че 80% от колегите опипват предната граница на акромиона (!) Вместо сухожилието на m. supraspinatus? Уверете се, че не правите същата грешка! Комбинирайте отличната диагностика с палпаторния усет.

Ето защо този курс Re-Boost е и перфектната актуализация за всички вас, които вече сте преминали през някаква програма за обучение по ортопедична медицина.

За повече информация: Христо Димитров, Доктор по Кинезитерапия 0887 544 955